ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

توضیحات رئیس کمیسون داخلی مجلس درباره بررسی پرونده مهسا امینی

توضیحات رئیس کمیسون داخلی مجلس درباره بررسی پرونده مهسا امینی رئیس کمیسیون امور داخلی کشور با بیان اینکه مجلس مستندات پرونده مهسا امینی را دریافت کرده، گفت: این پرونده از امروز در کمیسیون امور داخلی کشور بررسی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۰۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، در پی وقوع حادثه برای مهسا امینی، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها ماموریت داد تا تمامی ابعاد این موضوع را با قید فوریت و دقت بررسی کند.

 

در همین رابطه به سراغ رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها رفتیم تا در آخرین روند رسیدگی به پرونده مهسا امینی قرار بگیریم.

 

* مطلبی دال بر ضرب و شتم مهسا امینی در گزارش وجود ندارد

محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی فارس در تشریح روند اقدامات صورت گرفته توسط این کمیسیون اظهار داشت: پس از دستور رئیس مجلس مبنی بر رسیدگی کمیسیون امور داخلی مجلس به پرونده مهسا امینی، کمیته‌ای متشکل از نمایندگان مجلس و همچنین یک نفر از حقوقدانان قضایی و کارشناسان حوزه نظارت جهت رسیدگی به این پرونده تشکیل شد.

 

وی با بیان اینکه ما گزارش اولیه را از ناجا دریافت کردیم و در آن مطلبی دال بر ضرب و شتم وجود نداشت، گفت: این کمیته از امروز با حضور نمایندگانی از نیروی انتظامی به صورت میدانی بررسی دقیق خود را در رابطه با پرونده مهسا امینی آغاز می‌کند.

 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه امیدواریم هرچه زودتر ابعاد دقیق مختلف از پرونده مهسا امینی مشخص شود؛ تصریح کرد: از طریق مجاری قانونی مستندات لازم دریافت شده است و ان‌شاالله گزارش مربوطه را پس از جمع‌بندی دقیق به صحن مجلس ارائه خواهیم کرد.

 

جوکار در رابطه با انتشار اخبار غیر واقعی در مورد ضرب و شتم مرحومه مهسا امینی توسط ضد انقلاب و برخی جریان‌های داخلی گفت: اخبار منتشر شده و همچنین گزارش پزشکی قانونی، ضرب و شتم مهسا امینی تائید نمی‌کند.

 

وی افزود: مسلم است ضدانقلاب و برخی از جریان‌های داخلی که امروز از سوی دشمنان مامور هستند، در صدد این هستند تا به گونه‌ای این ماجرا را روایت کنند که فضای جامعه متشنج شود.

 

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با تاکید بر اینکه اخباری که در رابطه با ضرب و شتم مهسا امینی منتشر شده، صحت ندارد گفت: مجلس شورای اسلامی یقیناً با کمال بی‌طرفی این پرونده را بررسی کرده و گزارش آن را به مردم و ملت عزیز ایران ارائه خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار